AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniforma giymiş birini görmek

Kahve falında üniforma giymiş birini görmek

Kahve falında üniforma giymiş birini görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniforma giymiş birini gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutun.

Kahve falında iş üniforması giymek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil üniforma giymek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında üniformalı askerler görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında birini üniformalı görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz üniforma giymek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında üniforma giymiş birini görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir