AnaSayfa / Genel / Kahve falında un yapmak

Kahve falında un yapmak

Kahve falında un yapmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok sevineceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kazancının bereketleneceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında un yapmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapma veya elde etme konusunda size yardımcı olabilecek aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında un helvası yapmak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında unla ekmek yapmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işaret eder.

Kahve falında buğdayı un yapmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında un çorbası yapmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında un yapmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yıkılacağına işarettir.

Kahve falında undan ekmek yapmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir