AnaSayfa / Genel / Kahve falında un çorbası yapmak

Kahve falında un çorbası yapmak

Kahve falında un çorbası yapmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, problemlerini çözeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında un çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır içinizi kemiren olaylar aydınlanmaya başlıyor.

Kahve falında un çorbası yapmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hayatın düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında un çorbası yemek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında un çorbası içmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksük çorbası yapmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında buğday çorbası yapmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet eder.

Kahve falında çorba yapmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir