AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğdayı un yapmak

Kahve falında buğdayı un yapmak

Kahve falında buğdayı un yapmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğdayı un yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında buğdayı un yapmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında un ve buğday görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında buğday unu görmek sermaye elde edeceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday un görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında un yapmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında undan ekmek yapmak hayırla yad etmeye, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un helvası yapmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında un helva yapmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir