AnaSayfa / Genel / Kahve falında unla ekmek yapmak

Kahve falında unla ekmek yapmak

Kahve falında unla ekmek yapmak hedeflere ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kederlerinin son bulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unla ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Kahve falında undan ekmek yapmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında unla ekmek yapmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, tatsız durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında un ve ekmek görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek ve un görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında un hamur ekmek görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında un ve ekmek hayırlı bir haber alınacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un ekmek görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek unu görmek maddi olanakların artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir