AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet oldu unu görmek

Kahve falında adet oldu unu görmek

Kahve falında adet oldu unu görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, zevki sefa içinde olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında adet oldu unu gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında adet oldu unu görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adet lekesi görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının adet bezini görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adet olmuş kadın görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta adet kanı görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında adet olmak kan görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adet kanama görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir