AnaSayfa / Genel / Kahve falında un kepek görmek

Kahve falında un kepek görmek

Kahve falında un kepek görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında un kepek gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında kepek unu görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında un kepek görmek her zaman neşeli olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kepekli un görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday kepeği görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kepekli ekmek yemek terfi alacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek güzel haberler alacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarımda kepek görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçında kepek görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir