AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarımda kepek görmek

Kahve falında saçlarımda kepek görmek

Kahve falında saçlarımda kepek görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, bunun için sabırsızlanacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında saçlarımda kepek gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında saçlarında kepek görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında saçtan kepek temizlemek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında saçtan kepek dökmek geçim sıkıntısının olmayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta kepek temizlemek kendisine olan güveninin azalacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kepekli saç taramak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında saçı kepeklenmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir