AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında kepek görmek

Kahve falında saçında kepek görmek

Kahve falında saçında kepek görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında kepek gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Kahve falında saçını kepekli görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet eder.

Kahve falında saçta kepek temizlemek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, daha bir sevileceğine delalettir.

Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında saçı kepekli görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarda kepek görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının kepeklendiğini görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, stres içinde günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir