AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepekli ekmek yemek

Kahve falında kepekli ekmek yemek

Kahve falında kepekli ekmek yemek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gelirinin çoğalacağına, esenlik içinde olacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kepekli ekmek yemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Kahve falında kepekli ekmek yemek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kepek ekmek görmek çaresiz durumlarda kalacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kepekli ekmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet eder.

Kahve falında kepek ekmeği almak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kepekli saç görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işarettir.

Kahve falında saçı kepeklenmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kepekli un görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işarettir.

Kahve falında saçın kepeklenmesini görmek fakirlikten kurtulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir