AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepekli un görmek

Kahve falında kepekli un görmek

Kahve falında kepekli un görmek gamsız bir hayat süreceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kepekli un gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri takdir görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında un kepek görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Kahve falında kepekli un görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kepek unu görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kepeği görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kepekli saç görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada kepek görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir