AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday kepeği görmek

Kahve falında buğday kepeği görmek

Kahve falında buğday kepeği görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayatına bakacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında buğday kepeği gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Kahve falında buğday kepeği görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kepek görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kepekli ekmek yemek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında saçında kepek olduğunu görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta kepek temizlemek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir