AnaSayfa / Genel / Kahve falında un bulgur görmek

Kahve falında un bulgur görmek

Kahve falında un bulgur görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yardımda bulunacağına, bol nimete kavuşulacağına, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında un bulgur gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında un bulgur görmek işlerinin düzeleceğine, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur ve un görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine rivayet eder.

Kahve falında un ve bulgur görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgurda kurt görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla bulgur görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak bulgur görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında bulgur ezmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur kazanı görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, şansının ve bahtının açık olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir