AnaSayfa / Genel / Kahve falında un ve bulgur görmek

Kahve falında un ve bulgur görmek

Kahve falında un ve bulgur görmek içini açmaya karar vereceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında un ve bulgur gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Kahve falında un ve bulgur görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında un bulgur görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve un görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında bulgur pilavı yemek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bekarlar için evlenmeye tabir olunur.

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Kahve falında bulgur toplamak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilav yemek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir