AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak bulgur görmek

Kahve falında ıslak bulgur görmek

Kahve falında ıslak bulgur görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini ona adayacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak bulgur gördüyseniz:

  • Birbirimizi kırmamak için çaba göstermemizde fayda var.

Kahve falında ıslak bulgur görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek musibetlerin yaşanacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgurun içinde kurt görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Kahve falında mercimek bulgur görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgurla oynamak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, iş hayatında zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur pilavı almak parasının pul, malının da hiç olacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böcekli bulgur görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur kusmak işlere nazar değeceğine, üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir