AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur ve un görmek

Kahve falında bulgur ve un görmek

Kahve falında bulgur ve un görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, başarı ve zafer kazanacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgur ve un gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında un bulgur görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında un ve bulgur görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve un görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalettir.

Kahve falında bulgur mercimek görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek iş ve mekan değiştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur pilavı yapmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nohut bulgur görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir