AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla bulgur görmek

Kahve falında çuvalla bulgur görmek

Kahve falında çuvalla bulgur görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvalla bulgur gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında çuvalda bulgur görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu bulgur görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla bulgur görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur satın almak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, elini haramdan uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında bulgur aşı yemek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur dağıttığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir