AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgurda kurt görmek

Kahve falında bulgurda kurt görmek

Kahve falında bulgurda kurt görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ortaklıkların bozulacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, zararını tamamen kapatacağına, giderlerin artış göstereceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalettir.

Kahve falında bulgurda kurt gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu bulgur pilavı görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu bulgur görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bulgurda kurt görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kurtlanmış bulgur görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında bulgurun içinde kurt görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bulgur toplamak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir