AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, yüküne ortak olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya partnerlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak helal ekmek yiyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işarettir.

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir