AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla alışveriş yapmak

Kahve falında babayla alışveriş yapmak

Kahve falında babayla alışveriş yapmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, hikmete kavuşacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında babayla alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu sizi yorabilir.

Kahve falında babayla alışveriş yapmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında alışveriş yapmak üzüntülerin biteceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında bakkaldan alışveriş yapmak işlerin düzene gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak gözyaşının kuruyacağına, şansının ve bahtının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayram alışverişi yapmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir