AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, mutlu bir insan olunacağına, kişinin gönlünü alacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle alışveriş yapmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayırlı işlerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yolculuk yapmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle yolculuk yapmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye masaj yapmak çok büyük yenilikler yapacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yemek yapmak işlerin günden güne artacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında bedava alışveriş yapmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir