AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik alışverişi yapmak

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, çok yoğun çalışacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hac alışverişi yapmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul alışverişi yapmak hasretliklerin bir araya geleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ev alışverişi yapmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kabede alışveriş yapmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bedava alışveriş yapmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir