AnaSayfa / Genel / Kahve falında alışveriş yapmak

Kahve falında alışveriş yapmak

Kahve falında alışveriş yapmak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bir sıkıntıya girmeye, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Kahve falında hac alışverişi yapmak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, manevi olarak hasar alınacağına alamet eder.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak iç dünyasının güzelleşeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağazada alışveriş yapmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında düğün alışverişi yapmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, fakirlerin güleceğine alamet eder.

Kahve falında ucuz alışveriş yapmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev için alışveriş yapmak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir