AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında yürümek

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarından yürümek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek sıkıntılarını atlatacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarından geçmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını uçurum kenarında görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir