AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarından geçmek

Kahve falında uçurum kenarından geçmek

Kahve falında uçurum kenarından geçmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Kahve falında uçurum kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız kişilerle farklı şeyler denemeniz yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Kahve falında uçurum kenarından geçmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarında araba sürmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işarettir.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında birini uçurum kenarında görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında araba görmek çok iyi yerlere geleceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir