AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarından düşmek

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek dertlerin uzaklaştırılacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet eder.

Kahve falında uçurum kenarında araba görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumun kenarında olduğunu görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, kötü duygularından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak yarar sağlamayacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında görmek huzurunu kaybedeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir