AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarına gelmek

Kahve falında uçurumun kenarına gelmek

Kahve falında uçurumun kenarına gelmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarına gelmek gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarına gelmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, evine bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarına gelmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, günahların da affolacağına işarettir.

Kahve falında uçurum kenarında birini görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarında araba görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek mekân değiştireceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarında araba sürmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir