AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, kişinin güzel işler yapacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarına gelmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, aile hayatının hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarına gelmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, koltuğunun yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarında araba sürmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında uçurum kenarında araba görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarında araba görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir