AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma yuvarlanmak

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, ruh sağlığının bozulacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında arabayla uçurumdan yuvarlanmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulur.

Kahve falında araba yuvarlanmak birçok iş teklifi alınacağına, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında dağdan yuvarlanmak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir