AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Tecrübe, zaman veya bilginizi paylaşmanız minnettarlık hissettiğiniz kişilere yardımcı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında arabayla uçurumdan yuvarlanmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle uçuruma düşmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, işinde zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir