AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikte yuvarlanmak

Kahve falında yeşillikte yuvarlanmak

Kahve falında yeşillikte yuvarlanmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hasta ve üzgün olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşillikte yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Kahve falında yeşillikte yuvarlanmak tutumlu bir yaşam süreceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında karlarda yuvarlanmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerden yuvarlanmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında araba yuvarlanması görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulur.

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir