AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan karşıya geçmek

Kahve falında uçurumdan karşıya geçmek

Kahve falında uçurumdan karşıya geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, günahlarından tövbe etmeye, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Olumlu eleştirileriniz, yakın çevrenizden takdir görmenizi sağlayacak.

Kahve falında uçurumdan karşıya geçmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek endişelerinin son bulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işarettir.

Kahve falında denizi karşıya geçmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolun karşısına geçmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında trafikte karşıya geçmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir