AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşıya atlamak

Kahve falında karşıya atlamak

Kahve falında karşıya atlamak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, doğru işler yapacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında karşıya atlamak gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Kahve falında karşıdan karşıya atlamak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten karşıya atlamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kendini bunu başaracağına rivayet eder.

Kahve falında karşıya atlamak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize karşı namaz kılmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayna karşısında süslenmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında komşu karşı görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, tartışmaların sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin karşısına geçmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir