AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan denize uçmak

Kahve falında uçurumdan denize uçmak

Kahve falında uçurumdan denize uçmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, işlerinin ağırlaşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan denize uçmak gördüyseniz:

  • Son gülen siz olacaksınız.

Kahve falında uçurumdan denize uçmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, statü atlayacağına delalettir.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında uçuruma uçmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalettir.

Kahve falında araçla uçurumdan uçmak zor zamanların biteceğine, kazancının bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine yorulur.

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bisikletle uçurumdan uçmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumun altında deniz görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir