AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisikletle uçurumdan uçmak

Kahve falında bisikletle uçurumdan uçmak

Kahve falında bisikletle uçurumdan uçmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bisikletle uçurumdan uçmak gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bisikletle uçurumdan uçmak fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletle uçurumdan düşmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bisikletle uçmak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma uçmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araçla uçurumdan uçmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak başarılarının tadına varacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan denize uçmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir