AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin can derdine düşeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak gördüyseniz:

  • Umut kesip, değişik bağlantılara girerseniz pişman olursunuz.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan denize uçmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla denizin üstünde uçmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına inanılır.

Kahve falında arabayla denizin üstünden uçmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında arabayla denize uçmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir