AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak arkadaştan görülecek faydaya, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak gördüyseniz:

  • O nedenle seçeneklerinizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsle uçuruma düşmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek hayırlı işler yapacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan denize uçmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bisikletle uçurumdan uçmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araçla uçurumdan uçmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir