AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma uçmak

Kahve falında uçuruma uçmak

Kahve falında uçuruma uçmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında uçuruma uçmak gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında araçla uçurumdan uçmak sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan denize uçmak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçuruma uçmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahat bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında bisikletle uçurumdan uçmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir