AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşeni görmek

Kahve falında uçurumdan düşeni görmek

Kahve falında uçurumdan düşeni görmek rızık eksikliği yaşayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, hayırlı adımlar atılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşeni gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının uçurumdan düştüğünü görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşen araba görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşüp ölmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir