AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarından geçmek

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kötü duygularından arınacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Kahve falında uçurum kenarından geçmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek imkânların günden güne azalacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kederden ve stresten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uçurum kenarında namaz kılmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasını uçurum kenarında görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir