AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan aşağı inmek

Kahve falında uçurumdan aşağı inmek

Kahve falında uçurumdan aşağı inmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, rakiplerine yenileceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında uçurumdan aşağı inmek sağlığın bozulacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek hayatından razı geleceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan aşağı inmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına inanılır.

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iniş aşağı inmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir