AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan aşağı inmek

Kahve falında ağaçtan aşağı inmek

Kahve falında ağaçtan aşağı inmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yolunda devam edeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, zorluklarının kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketler olayların veya sizin raydan çıkmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında ağaçtan aşağı inmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan aşağıya inmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına inanılır.

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işaret eder.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi bir patron olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoldan aşağı inmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yokuş aşağı inmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerinin duracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir