AnaSayfa / Genel / Kahve falında iniş aşağı inmek

Kahve falında iniş aşağı inmek

Kahve falında iniş aşağı inmek bağının ve bahçesinin de artacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında iniş aşağı inmek gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Kahve falında iniş aşağı inmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iniş aşağı koşmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iniş inmek dertlerin başlayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüse inip binmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tilki ini görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında arabadan inip kaçmak övgü dolu sözler duyacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven inip çıkmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir