AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak

Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak

Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, zorlukların biteceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı inmek huzurunun bozulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak kendisine fazlaca kar getireceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir