AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumda asılı kalmak

Kahve falında uçurumda asılı kalmak

Kahve falında uçurumda asılı kalmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumda asılı kalmak gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Kahve falında uçurumda asılı kalmak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işarettir.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet eder.

Kahve falında asılı kalmak sıkıntıların aşılacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda asılı kalmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde asılı kalmak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerde asılı kalmak işine dört elle sarılacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir