AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak

Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak

Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, giden birinin geri döneceğine, darda kalacağına, üzüntü duyacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak gördüyseniz:

  • Çözümlenemeyen konuların çözümlenmesini sağlayacak gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak aile bireylerinin mutlu olacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda asılı kalmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatıda asılı kalmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak evin kasasına giren gelirin artacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında balkonda asılı kalmak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı kalmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında havada asılı kalmak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında bir yere asılı kalmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, başına türlü işler geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir