Kahve falında asılı kalmak

Kahve falında asılı kalmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asılı kalmak gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Kahve falında iple asılı kalmak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda asılı kalmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, sevdiğini söyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yerde asılı kalmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumda asılı kalmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, beklentilerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ipte asılı kalmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top