AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum kenarında deniz görmek

Kahve falında uçurum kenarında deniz görmek

Kahve falında uçurum kenarında deniz görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarında deniz gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında uçurum kenarında deniz görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında uçurum kenarında birini görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında yatmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak malının ve parasının da büyüyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında namaz kılmak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında ev görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir