AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek işlerin toparlanacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarından geçmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarında araba görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında araba görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarına gelmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında uçurumun kenarında araba sürmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir