AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında ev görmek

Kahve falında uçurumun kenarında ev görmek

Kahve falında uçurumun kenarında ev görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarında ev gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında uçurumun kenarında ev görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum kenarında ev görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında birini uçurumun kenarında görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini uçurum kenarında görmek sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurum kenarında araba görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarında araba sürmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında olmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir